Valokuvaaja

 
Kaukoniemi_photography_marjo_tietoa
 

Marjo Kaukoniemi
 

Tervehdys täältä linssin toiselta puolelta! Mahtavaa, että surffailit itsesi kotisivuilleni. Olen kolmikymppinen pääkaupunkilaistunut kainuulainen ja teen rakastamaani harrastusta valokuvausta päätyöni rinnalla. Olen ollut aina kiinnostunut ihmisistä, kaikesta kauniista ja asioiden visualisoimisesta. On siis varsin luonnollista, että valokuvauksessa olen erikoistunut juuri henkilökuvaukseen ja haluan ikuistaa erilaisia elämänvaiheita ja tapahtumia. Olen saanut asiakkailtani paljon kiitosta ohjaamisesta valokuvauksissa, joten älä huoli jos tämä on ensimmäinen kerta kun astut kuvattavaksi. Pyrin tekemään jokaisesta kuvauksesta mahdollisimman rennon ja mukavan hetken, jolloin sinun ei tarvitse miettiä miten päin kuvissa olisit –ohjaan sinut varmasti parhaimpiin kuvakulmiisi. 

Kuvaustyylissäni tavoittelen luonnollista, raikasta ja realistista lopputulosta.  Minulle on ominaista työskennellä luonnonvalon kanssa, joka tukee hakemaani lopputulosta valokuvien osalta. Koska jokainen kuvaustilanne ja lokaatio on aina erilainen, tämä luokin kuviini aina uniikin lopputuloksen. Yksikään kuvaus ei ole samanlainen, vaan juuri teidän näköisenne. En halua lokeroitua mihinkään tiettyyn muottiin vaan näen, että koska jokainen kuvausmiljöö, valo ja tilanne vaatii omanlaisensa otteen ja siksi lopputulos kuvien visuaalisuudessa voi poiketa jostain toisesta kuvauksesta. 

Katsele kaikessa rauhassa, fiilistele ja tutustu huolella kuvaustyyliini.  Kun Sinulla on kuvaustarpeita, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta tai lähetä minulle suoraan sähköpostia. Jos mikään valmiista paketeista ei jostain syystä ihan sovi tarpeisiisi, kysy rohkeasti tarjous.  Muistathan, että kuvaus ei koskaan vaadi erityistä tapahtumaa tai elämäntilannetta. Tämä hetki riittää, sinä itse riität. <3 

Toivottavasti kuulen sinusta pian,

Marjo