Making Memories

Uudenlainen minikuvauspaketti, joka toteutetaan kutsu ystäväsi-periaatteella. Uskon, että monella on kynnys varata aikaa ammattivalokuvaajalle jos selkeää syytä tai merkkipaalua elämässä ei ole omalla mittaristollaan saavuttanut. Jokaisella meistä on puhelimet muistit täynnä arkisia kuvia itsestämme ja rakkaistamme. Making Memories madaltaa kynnystäsi tulla kuvattavaksi juuri sellaisena kuin olet, juuri siinä elämän tilanteessa kuin olet. Lisäksi saat osallistua kuvaukseen tuttujen ihmisten ympäröimänä kun ystäväsi järjestää ko. kuvauksen lähipiirilleen. 

Suunnittelen kuvauksen kutsun järjestäjän kanssa lokaatiosta ja mahdollisesti tyylistä lähtien. Kutsun järjestäjä organisoi kutsun ystävä/tuttavapiirilleen esim. Facebook eventin-kautta. Mukaan mahtuu esim. 1-4 pariskuntaa / lapsikuvausta / kihlakuvausta / henkilökuvausta / odotuskuvausta (kuvaus aika noin 30 min per/perhe).
Kuvauksen organisoija ansaitsee itselleen 1 ilmaisen kuvan per osallistuva perhekunta. Annan kun annan esimerkin: 5 eri perhettä = 5 ilmaista valokuvaa organisoijalle. Organisoija voi käyttää kuvat esim. samassa tilaisuudessa, tai sopia kuvauksen toiseen ajankohtaan. Ehtona on, että kuvaus voidaan suorittaa pääkaupunkiseudulla tai Suomussalmella / lähikunnissa. 

3 kpl valokuvia, hinta 99,00€, sis. Alv + lisäkuvat 15e/kpl