ValokuvausPalvelut

KIHLA/PARIKUVAUS | ENGAGEMENT / COUPLESESSION

Kuvaukset, jossa vain te ja teidän kahden välinen kemia on pääosassa. Älkää jännittäkö etukäteen valokuvausta –olen saanut paljon kiitosta asiakkailtani kuvauksissa ohjaamisesta. Kihlakuvaus on oivallinen tapa tutustua pariskuntaan vaikkapa ennen hääkuvausta tai saada muuten vain ihania muistoja teistä kahdesta. Tulkaa omina itsenänne, minä hoidan loput.

  • 169€ sis. Alv 24% - 10 kpl täyden resoluution kuvia

    • lisäkuvat 10€/kpl

Odotuskuvaus I Maternity photogpaphy

Odotusajankuvaus on raskausajan 2/3 aikaan sijoittuva kuvaushetki, jossa pyrin taltioimaan odottavan äidin upeimmillaan, kun vatsa jo erottuu kauniisti. Mitään rajoitusta raskausviikoille ei kuvaukseen ole. Pyrin saamaan odotusajan kuvauksiin mukaan elementillä tai toisella myös vallitsevan vuoden ajan. Kuvaus toteutetaan asiakkaan kanssa erikseen sovitussa miljöössä tai vaihtoehtoisesti kuvattavan kotona. Kotikuvaus luo turvallisen ja rennon ympäristön kuvattavalle, jos halutaan ottaa intiimimpiä kuvia esim. paljaasta vatsasta. Niin koti- kuin muukin sisätilakuvaus (esim. hotelli) edellyttää, että tilassa on tarjolla luonnonvaloa. 

Kuvauksissa ei ole tarkoitus kuvata ainoastaan kohoavaa vatsakumpua, vaan myös odottavaa äitiä itseään sekä koko perhettä, joka pientä tulokasta odottaa saapuvaksi. 

  • 180e (sis. Alv 24%) / 10 kpl kuvia

o   Lisäkuvat 10e/ kpl.

  Mahdollisuus on myös kokonaisen gallerian lunastamiseen. Tarjous kokonaisesta galleriasta tulee aina gallerian toimittamisen yhteydessä. 

PERHE- JA LAPSET | FAMILY- AND KIDS PHOTOGRAPHY

Lapsi- ja perhekuvaus on ihana keino saada koko perhe yhteen arjen keskellä. Perhekuvaus toteutetaan myös niin ikään asiakkaan valitsemassa miljöössä ja se on rento yhteinen hetki, jossa pyrin ikuistamaan teille luonnollisia ilmeitä, eleitä ja tunteita.

  • 195e sis. Alv 24% -10 valokuvaa

    • lisäkuvat 10€/kpl

 

Huomenlahja- ja BoUdoirkuvaukset

Huomenlahjakuvaus on yksi suosikeistani! Ikuista itsestäsi kauniit muistot lahjaksi tulevalle puolisollesi tai vaikkapa ihan vain itsellesi. Suunnitellaan yhdessä sinulle ikimuistoinen kuvaushetki, jossa kauniilla meikillä ja kevyellä kampauksella saamme varmasti parhaat puolesi esille. Huomenlahjakuvaus voidaan toteuttaa esim. kotonasi, upeassa hotellihuoneessa tai kesällä vaikkapa luonnon helmassa auringonlaskun aikaan.

  • Huomenlahja (kysy lisää mahdollisuudesta meikkiin ja kevyeen kampaukseen) 185€ sis. Alv. - 10 kpl täyden resoluution kuvia,

    • lisäkuvat 10€/kpl. Lokaatiosta riippuen lisäksi tulevat myös mahdolliset lisäkustannukset kuten hotellihuonekulut yms.

HääkuvauspaketiT

Hääkuvauksessa tärkeimmäksi tavoitteeksi itselleni asetan aitojen tunteiden taltioimisen ja kauniiden yksityiskohtien ikuistamisen. Rakastan matkustamista ja tarvittaessa matkustan mielelläni tärkeää päiväänne varten. 

Ohessa pari vaihtoehtoa hääkuvaukseen liittyen. Mikäli et löydä sinulle sopivaa ratkaisua niin mietitään teille yhdessä sopiva sellainen! Haluan kuulla kaikki toiveenne hääkuvauksen suhteen, siksi jokaiseen hääkuvaukseen sisältyy 1-2h kuvauspalaveri. 

·    Potretit 395€ sis. Alv (vihkinen, potretit) Huom! Kysy halutessasi myös tarjous sisältäen aamun valmistelut.

·    Koko Tarina 1250€ (Dokumentaarinen kuvaus aamunvalmisteluista illan ensimmäisille tunneille saakka kesto 8-12h)

Kerro minulle teistä, mikä on teidän tarinanne, milloin häitänne juhlitaan ja missä sekä millaisia toiveita teillä on valokuvaukselle. 

Dokumentaarinen hääkuvauspaketti sisältää noin 300-400 valmiiksi käsiteltyä korkean resoluution valokuvaa värillisinä sekä mustavalkoisina versioina. Lopullinen kuvien määrä riippuu hääpäivän kuvausajan kestosta. Kaikki hääpotretit tulevat värillisinä sekä mustavalkoisina versioina. Dokumentaariset kuvat värillisinä tai mustavalkoisina. Toimitan teille koko kuvapaketin digitaalisesti noin 2-4 viikon kuluttua hääpäivästä.  

Yrityskuvaus  I  tuotekuvaus

Kerro minulle teidän yrityksestänne sekä millaisia kuvaustarpeita teillä on. Suunnitellaan yhdessä ja laaditaan teidän tarpeisiinne sopiva kuvaus. 

 

KUVIEN TOIMITTAMINEN

Kuvauksen päätteeksi toimitan teille runsaan salasanalla suojatun koevedosgallerian, josta voitte valita itsellenne mieluisimmat valokuvat. Kuvat ovat värillisiä sekä musta-valkoisia. Mikäli valinta tuntuu vaikealta, on teillä myös mahdollisuus lunastaa kokonainen kuvagalleria itsellenne erillistä tarjousta vastaan ja siten muuttaa valokuvauspakettinne kokoa. Valinnat tehtyänne ja maksun tultua perille toimitan teille valitsemanne valokuvat digitaalisina versioina ennalta sovittuun päivämäärään mennessä.

Mikäli kuvaukset sijaitsevat pääkaupunkiseudun ulkopuolella, lisätään mukaan myös matkakulut.  Kaukoniemi Photography pidättää oikeuden hintojen muutokseen.

Katso lisää